Direktlänk till inlägg 30 januari 2009

Jag är trött och har ont i ryggen

Av ♥Jennie♥ - 30 januari 2009 21:19

Idag har jag o dottern varit i stan med A en stund och tog en fika inne på Darins och sen blev det såklart en runda inne på BR innan vi åkte hem till henne. Jag hade tagit med mig en spann, en (ren) disktrasa, Ajax Original

* I love it *  och en svamp för jag tänkte passa på att tvätta bilen så gott jag kunde. Jag tycker om att se skiten försvinna och gillar höra när det rasslar till riktigt ordentligt i  dammsugarröret för då HÖR man att det blir rent. Plastfilmen som satt på bagageluckan drog jag bort och tvättade rutorna med fönsterputs. Den blev riktigt tjusig till slut, vårt lilla Lingon!!!

När jag körde ut bilen från garaget och den stod på uppfarten, tyckte jag att det såg ut som att det var för lite luft i höger framdäck. Inget jag känt av när jag kört men ringde ändå pappa för att höra om jag skulle köra inom.

Han tyckte att vi skulle kolla det på en gång, så vi körde meddetsamma.

Vi pumpade alla däcken för det var lite för lite luft i alla fyra...

" -Tack pappa för hjälpen!!!" 

  

Jag märkte ingen skillnad efter pumpningen än hur det var innan, men det ser ju mycket bättre ut nu tycker jag, ha ha...

Hämtade mannen på jobbet och sen handlade vi till i morgondagens kalas.

Kom hem, jag plockade in maten, dottern kollade på film, mannen höll henne sällskap och sen fick han minsann hjälpa till att fixa maten tills i morgon och då började jag att baka Chocolate Cupcakes. Ja det stämmer att jag b ö r j a d e med dom, men när jag hällt upp smeten i de bigga muffinsformarna som då skulle vara höga - flöt smethelvetet ut och blev hur breda som helst. Jag blev förbannad och svor åt de jävla formarna som inte höll ihop. Frågade mannen hur länge ÖB hade öppet.

Till 19 trodde han.

Fan med, klockan var 19.40

"- Men Maxi har ju öppet till 22!" sa jag. " -Jag kör dit o köper en sån där muffinsform!"

Då säger mannen:

" - Ska du ta cykeln då eller ha ha?"

"- Näää jag KÖR BILEN!!!"

In och roffade åt mig en muffinsform, betalade och körde hem igen.

Hällde i smeten i pappersformarna som nu stod i den hårda plåtformen.

Ojojoj så tjusigt de stod placerade!!!

In i ugnen 20 minuter, tog ut dom och de var höga och fortfarande fina...

Tjoohooo I did it!!! 

   


Började med tårtan och gjorde den halvfärdig. Den blir saftigare om man gör den dagen innan, med det där grejsemojset som ska vara emellan.

"Pålägget" får jag fixa till i morgon. 

Ska slå in paketen snart och duka fram Hannas födelsedagsmugg, fatet och hennes fina ljusstake. Vi hade en flagga också innan men den har gått sönder, tyvärr. Vi önskar oss en sån där fin i nysilver eller vad det är!!!

Vad ska mer fram???

  • Ballonger
  • Serpentiner
  • Ljus
  • Kameran

 Usch det är säkert mycket mer som ska fram men just nu pallar jag inte tänka på det mer för nu känner jag bara för en skön och varm dusch.

Tänkte precis på om det var nåt bra på tv ikväll men för det första är klockan för mycket för att det skulle vara en bra film nu, för det andra så kom jag på det där programmet jag kollade på igår - "Sveriges Värsta Bilförare" eller vad det hette... Jag säger bara FAN VAD JAG ÄR GLAD ATT JAG SLIPPER MÖTA DOM PÅ MINA VÄGAR under dessa veckor de är med i programmet!!! Eller, jag vet ju att det spelats in innan...

Herreguuuud alltså!!! Vilka jävla pucko det finns. HUR har dom fått körkort egentligen? Ta till exempel han som höll på med precis allt annat än just köra bil. Han åt alltid klubbor, han sms:ade, han rotade i fickorna, han höll inte händerna på ratten, han kollade inte alltid på vägen, han skulle köra vänster i en rondell - och körde till vänster direkt!!! Inte till höger och följde rondellen runt, utan han svängde fanimej till vänster och körde mot trafiken!!! Vilket jävla pucko!!!

Kärringen då som envisades med att ha sin ettriga lilla hund med i bilen när hon körde - i hennes knä!!! Och hennes gubbe satt bredvid och sa exakt hur hon skulle köra... h e l a tiden.

" -Gasa, tryck ner kopplingen, växla till trean, gasa, tryck ner kopplingen, växla till fyran, bromsa, tryck ner kopplingen, växla ner till tvåan, tryck ner kopplingen och lägg i ettans växel och stanna!"

Blablablablablabla....

FÖR FAAAN, HÅLL KÄFTEN OCH LÅT HENNE KÖRA SJÄLV!!!!!!!  


Nä nu ska jag göra Fidde sällskap o äta lite Levabröd med vitlöksdippa...



Butterfly Glitter Graphics







 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ♥Jennie♥ - 6 maj 2009 19:45

Idag lämnar jag denna bloggen för en annan. Tjingeling!!!    ...

Av ♥Jennie♥ - 3 maj 2009 17:30

Igår spelade vi minigolf i Åhus med vännerna M o P, i några kyliga nordanvindar där fingrarna stelnade till och gjorde så alla förlorade, utom "Tur-P" så vi säger Grattis till Dig!!!!! Men bara så du vet så kommer det att bli en revange så småningom...

Av ♥Jennie♥ - 2 maj 2009 13:01

Igår hade vi en mysig grillkväll här nere på gården, som antagligen blir den sista innan vi flyttar. Vi bjöd hit trevliga vännerna M och P och mumsade grillat kött, korv, klyftpotatis, sallad, en god dressing med creme fraiche, ajvar relish, sweet ch...

Av ♥Jennie♥ - 1 maj 2009 15:25

Tur att han kunde denna sången!!!!

Av ♥Jennie♥ - 27 april 2009 18:20

De allra första majblommorna såldes 1907 i Göteborg. Då kostade de 10 öre styck och hela 139.000 såldes. Från allra första början syftade Majblommans insamling till att hjälpa tuberkulossjuka. Tuberkulosen var en av dåtidens värsta folksjukdomar ...

Presentation

Omröstning

Vilka färger används mest under påsken i Ditt hem?
 Vitt/blått/grönt
 Grönt/lila/rosa
 Turkost/lila/gult
 Orange/gult
 Rosa/orange/gult
 Blått/rött/grönt
 Rött/orange/brunt
 Gult/grönt/rosa
 Lila/rosa/gult
 Alla färgkombinationer

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards